URGENT

Nous tallers del Servei local d’Ocupació al setembre

Compartiu aquesta història

A partir del mes de setembre es reprenen els tallers organitzats per l’àrea de promoció econòmica de l’ajuntament de Palafolls.

En total hi ha previstos sis tallers diferents, que es duran a terme entre els mesos de setembre, octubre i novembre al Casal de la Dona del nostre municipi.

Aprendre a fer un currículum és un primer pas important en la recerca de feina, i aquest és el tema que es tractarà en el primer dels tallers. També convé saber quines portes s’ha de trucar a l’hora de demanar feina, així que la segona sessió estarà dedicada a repassar els diferents canals  que existeixen per trobar ofertes.

Un d’ells és internet, més concretament, en xarxes socials dedicades al món professional, com ara Linkedin, eina de referència per als aturats.

Entre altres temes, els tallers també posaran èmfasi en la manera d’afrontar una entrevista de feina, un moment clau de tot el procés.

Els tallers estan oberts a totes les persones que, estan inscrits al Servei local d’ocupació, i que estan en procés de recerca de feina.

El màxim de participants del taller serà de 15 persones. Cal confirmar assistència, s’ha de passar pel punt d’informació PIJ a apuntar-se o enviar un mail a l’àrea de promoció econòmica de l’ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics