URGENT

Relleu de regidors a Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Palafolls

Compartiu aquesta història

El ple de divendres passat va servir per oficialitzar la renúncia de Judit Caimel com a regidora dels republicans a PLF. Caimel va anunciar en el torn de precs i preguntes que deixava l’acta de regidora i que abandonava la seva representativitat al consistori.

La regidora al·lega motius personals i d’incompatibilitat de les tasques de regidora amb la conciliació familiar alhora de deixar el grup municipal d’ERC al ple de l’Ajuntament.

Caimel va entrar a formar part del consistori arran de les eleccions municipals del maig de l’any passat, on es va presentar, per primer cop, com a número 4 de les llistes republicanes, encapçalades per Francesc Alemany.

Sergi Romero, el nou regidor d`ERC a Palafolls. ERC
Sergi Romero, el nou regidor d`ERC.

Ara Esquerra prepara el relleu de representant al consistori. El substitut de Caimel serà Sergi Romero, el número 5 a les llistes dels republicans a les eleccions de l’any passat.

Romero, de 28 anys, és xofer de professió i participa activament de la vida cultural del nostre municipi, on és el cap de colla dels DiablesFolls, la colla de diables del nostre municipi. L’entrada de Romero al consistori es podria oficialitzar en la propera sessió plenària, prevista pel proper mes de desembre, en la que també es podria tractar l’aprovació dels pressupostos municipals pel 2017.

El partit ha agraït aquest matí en una nota de premsa la dedicació de la regidora sortint i li desitja sort  en la seva nova etapa, en la que, de tota manera, continuarà vinculada al partit palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics