El Palafolls cau contra el Can Gibert

Amb el final del Nadal es reprèn l’activitat esportiva del municipi.

Un reinici que no ha sigut favorable pel primer equip del Palafolls que han perdut 3 a 0 en el partit disputat contra el can Gibert. Els gironins van encetar el marcador al minut 26, feien el segon al 37 i sentenciaven la derrota al 67 amb el tercer gol, allunyant així els palafollencs de la victòria.

Els de José Cáceres baixen fins a la novena posició amb 23 punts i la setmana que ve jugaran a casa contra el Palafrugell, 14è a la classificació.

El Palafolls B, però, va guanyar per àmplia golejada contra el Riells Viabrea per 5 a 0, últim a la taula. David va estrenar marcador al minut 20 amb el primer, seguit de dos gols d’Eric, un de Joan i finalment el cinquè d’Amoròs amb el que es va tancar el partit amb victòria palafollenca.

Suma, així, 3 punts amb els que se situa com a sisè classificat amb 22. En la propera jornada competiran contra el Sauleda, que és 9è.

Pel que fa al juvenil A, el partit no es va disputar després que La Batllòria es retirés. El Palafolls continua setè amb 15 punts i el proper partit serà  contra el Vilobí, últim en la competició.

El Juvenil B ha guanyat també el partit disputat contra el Bell Lloc. Els locals s’emportaven una còmode victòria amb un del 3 a 1, amb el hat trick de Marc Lozano.

Els palafollencs continuen penúltims amb 6 punts i la setmana que ve s’enfrontaran contra el Sant Feliu, que ocupa l’onzena posició.