URGENT

El PP demana explicacions per la no inclusió de PLF en un llibret promocional del CCM.

Compartiu aquesta història

 

Durant el ple de divendres, el PP va demanar explicacions a la regidoria de turisme per la no inclusió de PLF al llibret Maresme amb estil propi, on es destaquen activitats culturals rellevants de la comarca.

El regidor Xavier Dalmau va explicar que no s’havia enviat cap requeriment per part del consell comarcal per aportar informació per aquesta iniciativa, i que es presentaria una queixa.

La qüestió va arribar dimecres al ple del Consell Comarcal, on el grup popular va tornar a preguntar perquè no hi ha informació del nostre municipi en el llibret publicat recentment.

El govern del consell va explicar que en aquest llibret només hi ha activitats de fins 14 municipis i que només hi estan representats aquelles activitats que poden aconseguir un ressò fora de la comarca i que són genuïnes dels Maresme. Eladi Torres, gerent del consell ho explica a RP.

Segons Torres el llibret està editat en castellà i anglès per la vocació de promoció per a visitants, i que no actua com una agenda d’activitats dels municipis de la comarca. Entre les activitats promocionades hi ha la fira del Càntir d’Argentona o el Festival Sheakespeare de Mataró.

Torres, però ha explicat que sí es va demanar la informació a l’Ajuntament i que aquest va respondre al requeriment, però que les activitats aportades no eren prou genuïnes com per incloure-les a la guia.

Malgrat i el seu festival de corals, bandes i Majorettes, el Psychobilly meeting de Pineda o la Fira Màgica de Sta. Susanna, que enguany no es farà per problemes econòmics, són alguns exemples de les cites que es troben al llibre Maresme Amb estil propi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics