URGENT

L’oposició va votar en contra dels nous pressupostos

Compartiu aquesta història

El nou pressupost municipal només va comptar amb el suport de l’equip de govern municipal, d’ERC, mentre que tota l’oposició va votar en contra dels números presentats per l’executiu.

El PSC va valorar com a positiu l’increment en el capítol de personal, tot recordant que la consolidació de places ja havia començat amb l’anterior govern local. En canvi, la portaveu socialista, Dolors Agüera, va discrepar sobre l’externalització d’alguns serveis. La socialista va assegurar que seguirà de prop les possibles externalitzacions que faci l’Ajuntament.

Sobre la reserva del superàvit i del romanent de tresoreria per a les principals inversions d’aquest any , Agüera treu pit i recorda que aquests 4 milions d’€ previstos són gràcies a la gestió de l’antic equip de govern.

Per la seva banda la portaveu de Palafolls En Comú, Clara Hidalga va senyalar que el pressupost reflecteix la voluntat política del nou equip de govern i que aquest és diferent al de la seva formació, motiu pel qual votaria en contra.

Hidalga, però, va lamentar que no hi hagi cap assignació econòmica per a possibles contingències, com per exemple temporals com el Gloria.

El govern va assegurar que hi ha altres possibles vies de finançar actuacions d’urgència davant de contingències imprevistes i que, de fet, en anys anteriors tampoc hi havia hagut cap dotació econòmica en aquest sentit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics