URGENT

Arrenca un nou MalgrArt sense restriccions

Compartiu aquesta història

A partir d’avui, i fins el proper dia 30, Malgrat de Mar omple els seus carrers amb activitats de foment cultural coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

La programació recupera el format prepandèmia, on els llibres, juntament amb altres disciplines com la dansa, la música i la poesia, seran els grans protagonistes.

L’agenda comença amb exposicions i la mostra de llibres d’autors i autores malgratencs. També s’obrirà un club de lectura per adolescents.

La diada de Sant Jordi, dissabte 23, serà l’eix central de la programació. Al llarg del matí es durà a terme una de les activitats més esperades: Sortim a Pintar. Seguidament hi hauran actuacions musicals i la lectura de textos, entre d’altres. 

Aquest any, com a novetat, s’inaugura el1r Concurs de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual. Els premis 

literaris per aquest concurs i per a la 3r edició de Microrelats seran lliurats el dia 24, on també es podrà gaudir de tallers, exhibicions de danses i titelles.

El dissabte dia 30 acabarà el MalgrArt amb tallers de castellers de l’Alt Maresme i amb la colla de Diables del municipi, els ratpenats infernals.

Aquest projecte va néixer fa 11 anys per promoure la cultura al carrer com a nou espai de gestió cultural i participació activa de la ciutadania.

MalgrArt, que és la contracció de Malgrat + Art,  busca posar en valor les aportacions culturals d’entitats locals amb un tast de la seva activitat.

L’agenda té una programació per a què hi participi tan la mainada com els més grans, ja que inclou activitats per a totes les edats. La majoria d’actes són amb inscripció prèvia o amb aforament limitat.

Consulta la programació AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics