URGENT

Comença el procés d’implantació de la telefonia 4G i 5G a Palafolls

Compartiu aquesta història

Les empreses operadores de telefonia mòbil Vodafone, Orange i Telefónica han anunciat que ja han iniciat el procés d’implantació dels serveis de telefonia de nova generació 4G i 5G. Aquesta instal·lació permetrà els palafollencs gaudir de connexions d’alta velocitat i d’una millor cobertura dins els edificis, entre altres. 

L’empresa Llega700 és qui s’està encarregant de tot aquest procés que actualment es troba en fase de generar les garanties suficients per aconseguir uns resultats exitosos. 

La tecnologia que s’implantarà a Palafolls proporcionarà millores tant en la velocitat de descàrrega de dades com en l’enviament d’aquestes, per tal de treure el màxim profit a les aplicacions online. A més, aquesta nova tecnologia solventarà alguns dels problemes relacionats amb les orografies complicades o zones interiors dels edificis on no hi arribava la cobertura o fallava, i, també, facilitarà la incorporació de serveis per part de les administracions públiques.

Actualment, Llega700 està atenent de forma gratuïta els usuaris afectats gestionant i resolent els problemes i afectacions durant tot el procés d’instal·lació. Per qualsevol incidència o dubte podeu posar-vos en contacte amb ells trucant al 900.833.999 o a través del web.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics