URGENT

Pineda de Mar celebra la XXIII Fira d’Entitats

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 3 de juny, Pineda de Mar acull una de les celebracions més esperades per les entitats del municipi. A diferència d’altres edicions, enguany la diada s’ha concentrat en un sol dia i un únic espai amb la voluntat d’unificar esforços. Així doncs, les diverses entitats podran centrar la seva dedicació en una jornada farcida d’activitats. 

Aquest any, a la XXIII edició de la Fira d’Entitats hi participen 39 institucions pinetenques de diferents àmbits, com el social, l’esportiu o el cultural. La celebració és a càrrec de la Regidoria de Participació i té com a objectiu que les diferents entitats es puguin donar a conèixer al municipi a banda d’oferir l’avinentesa perquè creïn lligams entre elles. Per aquest motiu, enguany s’ha proposat una activitat de dinamització a entitats per propiciar aquesta interacció. 

La Fira s’obrirà a les 10:00 hores, amb la ‘Recollida de Burilles’ i els residents del municipi podran gaudir dels diferents estands i activitats fins a les 20:00 hores. Al llarg del dia s’oferiran activitats de tota mena d’àmbit, tot i que, especialment, s’han programat espectacles musicals com l’actuació del músic pinetenc Àlex Pañero o la Dansa del Ventre i Bollywood. En concret, hi haurà 37 estands disposats a la Plaça de les Mèlies i dos escenaris, un a la mateixa plaça i un altre al Pati de Can Comas. 

FOTO: Ajuntament de Pineda de Mar
FOTO: Ajuntament de Pineda de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics