Malgrat de Mar posa en marxa una nova campanya per combatre el mosquit tigre

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar busca combatre de nou el mosquit tigre amb una nova campanya que consisteix a aplicar larvicides als embornals de la via pública.  Els embornals de la via pública són un dels llocs on hi ha les larves de mosquits tigre, ja que l’aigua estancada proporciona les condicions adients per la cria d’insectes. 

A Malgrat de Mar cada any es duu a terme aquesta acció i, és que, tal com indiquen des del consistori, s’ha demostrat que l’aplicació de larvicides en els embornals de la via pública és un mètode eficaç per eliminar les larves de mosquit tigre i, d’aquesta manera, evitar l’aparició de mosquits adults. 

Pel que fa a l’empresa encarregada de dur a terme aquesta actuació, serà Argelaga Serveis Ambientals qui es dedica a fer tasques de control i prevenció per evitar la proliferació del mosquit tigre. Fa una setmana i mitja es va iniciar el tractament als embornals i divendres passat es va realitzar la segona actuació.

Des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar informen que, en cas de detectar qualsevol problema relacionat amb el mosquit tigre, cal posar-se en contacte amb Serveis en el Territori trucant al telèfon 93.765.49.43. A més, per evitar la proliferació d’aquesta espècie de mosquit i d’altres, es recomana no tenir aigua acumulada en recipients com galleden o vidons a banda d’altres recomanacions que podreu trobar a l’apartat de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.