URGENT

Les obres de clavegueram de Ciutat Jardí avancen a bon ritme.

Compartiu aquesta història
Això és si més no el que assegura el president de l’entitat de propietaris de la urbanització que assegura que a aquestes alçades ja s’ha realitzat el 40 o 45% del total de l’obra, que ha de permetre que la urbanització tingui el seu sistema de clavegueram.
Ens ho explica el president de l’entitat gestora, José Carmona.

En el proper mes d’octubre els parcel.listes hauran de fer front al segon pagament de les contribucions especials, d’uns 1000 €. Al passat mes de febrer van haver de pagar la primera part de les contribucions, de 2200 €. Segons Carmona, el primer pagament sols va tenir un nombre d’impagats d’un 6%, el que representa una quarantena de parcel.les, de les que es desconeix el propietari.

Les obres d’execució del clavegueram de Ciutat Jardí, tenen un termini de 20 mesos, i van començar el passat mes de febrer, pel que s’espera que d’aquí un any estiguin acabades. Ara la preocupació de Carmona, i també de l’ajuntament de PLF és haver resolt la ubicació final de la depuradora de l’Alt Maresme, ja que aquestes aigües brutes de ciutat Jardí hi hauran d’anar a parar, i a data d’avui hi ha incerteses sobre la seva ubicació definitiva, pel que es podria haver acabat el clavegueram però haver d’esperar a la construcció de la depuradora per poder connectar-hi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics