Modifiquen l’oferta de places de la llar d’infants per donar més cabuda a més infants

Compartiu aquesta història

La setmana passada va acabar el termini per sol·licitar plaça a la llar d’infants municipal. Es van presentar 51 demandes, una xifra per sobre de l’oferta inicialment estipulada, cosa que deixava fora a algunes famílies.

Amb la intenció d’encabir el màxim de places possibles, l’equip d’educació de l’Ajuntament de Palafolls ha estudiat les preinscripcions i ha detectat que la majoria de demandes són per infants de 2, mentre que hi havia places lliures pels d’un any. 

D’aquesta manera un dels grups previstos per a EI1 s’ha transformat en mixt, podent acceptar infants de EI2 i evitant deixar sense plaça alguna de les demandes fetes.

Justament avui es publica la llista provisional d’admesos amb la puntuació baremada de cada sol·licitud i a partir de dilluns, s’obre el període de reclamacions.

Amb la modificació de l’oferta pel curs vinent, la llar d’infants oferirà 1 aula de nadons, 3 aules de EI1, una d’elles mixta amb EI2, que tindrà dues aules més.

El procés oficial de matrícula es farà del 17 al 25 de juny i el curs començarà igual que el de les escoles, al setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.