7 detinguts en una macrorredada contra el  crim organitzat i el tràfic de drogues a Ciutat Jardí 

Compartiu aquesta història

La Guardia Civil ha desplegat desenes d’agents i furgonetes a primera hora del matí a Ciutat Jardí. L’operatiu volia entrar en diferents domicilis de la urbanització on s’ha detectat que hi havia grans plantacions de marihuana.

Els agents han fet entrada almenys en 3 domicilis, 2 al carrer de l’Oliver i un tercer al carrer Rosa, on fa uns anys ja es va fer un registre per la mateixa raó.

Segons ha pogut saber Ràdio Palafolls, s’han practicat 7 detencions durant l’operatiu policial, tot i que, segons indiquen fonts policials, l’operació no està tancada, pel que podria haver més detencions i noves entrades, a partir de la informació que s’aconsegueixi de les entrades d’aquest matí. Els detinguts se’ls acusa de tràfic de drogues, crim organitzat, tinença d’armes i defraudació de fluid elèctric.

Durant l’operatiu, en el que també ha participat la Policia Local de Palafolls,  s’ha comissat centenars de plantes de marihuana, utensilis, armes llargues i curtes i fins i tot munició de guerra. 

La Guardia Civil ha desplegat agents del seu grup d’intervenció, de l’equip Pegasus i una desena de furgonetes i vehicles policials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.