La Penya Barcelonista organitza una nit d’havaneres amb el grup Port Bo

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, el grup musical Port Bo visitarà Palafolls per oferir una actuació musical d’Havaneres davant el Casal d’Avis. Aquesta és una activitat que organitza, de nou, la Penya Barcelonista Josep Suñol Garriga Palafolls, juntament amb l’Ajuntament de Palafolls. 

Enguany, l’activitat es durà a terme com anys anteriors, amb l’actuació musical i un sopar d’acompanyament. Tot i que sí que hi ha un petit canvi respecte edicions anteriors. Anys enrere els assistents preguntaven a l’organització on havia de seure, aquest any les taules estaran numerades i es consultarà cada seient en un plafó informatiu que s’hi instal·larà. Ho ha explicat el president de l’entitat, Albert Alenyà. 

Les persones que vulguin assistir a l’acte encara tenen temps fins aquest vespre per comprar els seus tickets. Tot i que l’organització detalla que guardaran una cinquantena per si algú s’anima a assistir a l’últim moment.

L’acte es durà a terme aquesta dissabte a partir de les 21h davant el Casal d’Avis, el ticket pel sopar té un preu de 15€ i inclou pa amb pernil una beguda a triar, rom cremat i coca. Els tickets es poden comprar a la Llibreria Colors o per whatsapp al telèfon 629569927, preguntant per Xavier.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.