L’esplai El Pas obre les inscripcions per al nou curs 2024/25

Compartiu aquesta història

L’entitat de lleure palafollenca es prepara per l’arrencada d’un nou curs d’activitats amb els infants i joves. L’esplai ja ha obert les inscripcions per aquesta nova temporada i tothom qui estigui interessat encara té temps fins aquest divendres.

Les famílies que vulguin inscriure el seu fill o filla a l’Esplai el Pas han d’omplir el formulari que trobaran a l’Instagram de l’entitat amb la documentació necessària per formalitzar la sol·licitud. 

Concretament, cal presentar el DNI de l’infant o infants i dels pares, mares o tutors legals, així com les autoritzacions de drets d’imatge, d’Esplais Catalans i la de declaració de responsabilitat, entre altres. 

A la vegada, des de l’esplai han detallat que aquelles famílies que no tinguin xarxes socials poden acostar-se els primers dies d’esplai per poder inscriure als infants. El preu de la inscripció és de 75 euros l’any i inclou tot el material necessari que es durà a terme durant el curs. Ho ha detallat Arnau Sala, un dels membres de l’Esplai.

De la mateixa manera, però, també hi  haurà preus especials en cas que alguna família ho necessiti per les seves circumstàncies personals. El curs començarà el pròxim 5 d’octubre i les activitats es duran a terme cada dissabte a la tarda de 16h a 18h al Fòrum Palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.