Palafolls homenatjarà les persones majors de 90 anys dins la Setmana de la Gent Gran

Compartiu aquesta història

L’àrea de Gent Gran de Palafolls ha iniciat avui la 22a edició de la Setmana de la Gent Gran, que s’allargarà fins al pròxim 9 d’octubre. Enguany, s’han preparat prop d’una quinzena d’activitats, la que avui ha donat el tret de sortida a la festivitat és l’excursió a Sitges amb totes aquelles persones del municipi majors de 60 anys que s’hagin interessat. 

Enguany, la celebració presenta novetats respecte l’any anterior. A banda dels homenatges a les parelles que aquest any celebren els 50 anys de casats i als usuaris i usuàries del geriàtric, aquesta vegada també es farà un homenatge a les persones majors de 90 anys. Ho ha avançat Marta Alabart, regidora de Gent Gran.

L’homenatge inclourà un berenar i animació musical, entre altres. A banda d’aquesta, també s’han preparat presentacions de llibres, tallers, una caminada, i una xerrada sobre l’economia domèstica per a la gent gran del nostre municipi. 

Els actes finalitzaran el pròxim dimecres 9 d’octubre amb l’acte de presentació del Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme. Segons detallen des de la regidoria, aquesta és una oportunitat per escoltar la veu del col·lectiu que busca gent gran que vulgui canviar el món.

El programa complet amb els actes preparats el podeu consultar aquí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.