URGENT

El PP denuncia que PLF no ha presentat encara les comptes del 2007 a la sindicatura i l’acusa al govern d’irresponsable.

Compartiu aquesta història

El portaveu popular a PLF, Óscar Bermán ha assegurat avui a RP que l’Ajuntament no ha entregat encara l’estat de comptes del 2007 a la sindicatura competent, tot i que el termini de presentació de les comptes municipals acaba el 15 d’octubre.

Segons Bermán l’equip de govern local va convocar als partits el mes d’agost per tractar l’assumpte del tancament de les comptes de l’any passat, per poder entregar-lo a temps, però, segons Bermán, encara no s’han entregat a la sindicatura de comptes. Per tot plegat el PP assegura que l’equip de govern local actua de forma poc responsable, i acusa al regidor d’hisenda de PLF, Josep Ribas, de poc dialogant.

Segons fonts de la sindicatura de comptes el termini legal per presentar les dades acaba el dia 15 d’octubre però s’acostuma a prorrogar fins a finals del mateix mes.

Bermán també ha volgut deixar clar que no ha rebut cap requeriment de l’equip de govern per participar en l’elaboració del pressupost local del 2009. El popular recorda que a finals de novembre, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va assegurar que s’iniciaria una roda d’entrevistes amb els grups polítics locals per tal de recollir les seves propostes. Bermán acusa al PSC i a CiU de falta de noblesa i ganes de col·laborar i dialogar.

Demà dissabte el PP de PLF celebra una assemblea – sopar de Nadal per repassar la gestió feta aquests any al municipi

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics