URGENT

Joan Gallart és nou responsable territorial de CDC a l’Alt Maresme.

Compartiu aquesta història

El regidor de CiU a PLF, Joan Gallart ha estat escollit com a responsable màxim de la comissió territorial a la zona de l’Alt Maresme.

El Palafollenc s’encarregarà de coordinar les demandes de les federacions locals de Convergència Democràtica en aquesta zona.

Gallard és l’únic palafollenc en la nova executiva comarcal de la formació, després que el passat mes de setembre Xavier Badia renovés com a president del partit.
Gallard explica a RP quina serà la seva funció dins la nova executiva comarcal.

La nova direcció de CDC prescindeix de la figura dels vicepresidents i es coordinarà a través de sis secretaries executives i dues comissions comarcals de Política Municipal i Representació Institucional.
Durant la presentació d’aquesta nova estructura, el nou president, Xavier Badia, ha comentat que el principal objectiu del partit és que l’any 2011, quan hi hagi eleccions municipals, CiU pugui governar als 30 municipis del Maresme. Un objectiu que Gallart assegura comparteixen tots els partits polítics.

Actualment, la federació nacionalista té presència a una vintena de governs municipals, entre ells a PLF on governen juntament amb el PSC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics