Les poblacions veïnes desembarquen demà a FITUR.

Les principals poblacions veïnes amb una indústria turística destacable, com Blanes, Malgrat, Sta Susanna, Pineda i Calella, tindran a partir de demà presència a la Fira de turisme més important que es fa a Espanya, Fitur.

Malgrat de Mar compartirà mostrador amb la resta de municipis del Consorci Turístic Costa del Maresme dins l’estand de Turisme de Catalunya. La delegació malgratenca present a Fitur estarà encapçalada per la regidora de Cultura, Carme Aubanell, i la tècnica de Turisme, Ester Gil, i formada per empresaris locals del sector hoteler, de càmpings i d’agències de viatges. A més de la promoció que es farà des del mostrador, la delegació de l’Ajuntament de Malgrat té concertades entrevistes amb una desena d’agències de viatges nacionals i internacionals que treballen en l’àmbit del Turisme Cultural.

Malgrat de Mar vendrà el Festival Internacional de Bandes i la certificació de Turisme Familiar, així com tota la seva oferta com a destinació.

Fitur obre les seves portes demà dimecres 28 de gener fins el proper diumenge 1 de febrer amb 13.000 empreses expositores i 170 països i regions representades.

Aj Malgrat – Premsa

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics