URGENT

PLF prepara la seva 1a Fira d’intercanvi de productes usats i serveis

Compartiu aquesta història

Llits, ràdios antigues, discs de vinil, mobles, llums, vaixelles, estufes, roba i així un munt d’objectes, són els que es podran trobar a la 1a edició de la Fira “Palafolls TotCanvi”, un mercat de compra, venda i intercanvi d’articles usats i serveis de particular a particular.

La fira, organitzada per l’Ajuntament, l’Acep i el programa PLF en Xarxa de Ràdio Palafolls, es celebrarà el matí del diumenge 22 de març a la Pl. Del Fòrum Palatiolo, i estarà amenitzada amb diferents activitats pels més petit.

A la fira es podrà vendre, comprar i intercanviar no només coses materials sinó també serveis com cangurs, classes d’idiomes o d’altres activitats, i hi podran participar com a venedors tothom que tingui alguna cosa a casa que ja no la faci servir i que es pugui vendre, sempre i quan es faci una inscripció prèvia que dóna dret a poder muntar la parada, que serà facilitada per l’organització.

El director del programa PLF En Xarxa, de RP, explica que la Fira està pensada per reactivar l’intercanvi i la compra-venda de productes de segona mà.

El dia de la Fira els participants podran exposar els productes a la venda o a l’intercanvi i els visitants al certàmen, que és gratuït, podran comprar o intercanviar lliurement amb els expositors, que obligatòriament hauran de ser particulars.

En breu, es presentaran les bases d’aquesta primera edició del PLF TOTCANVI, i començaran les inscripcions.

La fira serà una perllongació del programa d’aquesta casa, PLF en Xarxa, en el que gratuïtament es pot publicitar qualsevol producte o servei que es vulgui vendre o intercanviar.

PLF en Xarxa es pot escoltar cada divendres a les 7 de la tarda a RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics