URGENT

La caiguda d’un mur de contenció obliga a evacuar a 9 veïns Tordera

Compartiu aquesta història

Els bombers van haver d’evacuar dissabte nou veïns de Tordera, a causa de l’esfondrament d’un mur de contenció que separa dues cases unifamiliars del carrer Arc de Sant Martí. Els bombers van ser alertats pels volts d’un quart de nou del vespre de la caiguda de la paret, que no va provocar víctimes, amb l’excepció de ferides lleus a un home. El tram de mur esfondrat, d’uns 30 metres lineals, va afectar una de les cases, la que es troba en un nivell inferior respecte l’altra. L’estructura hauria pogut quedar malmesa i, per aquest motiu, els bombers van requerir la presència de tècnics municipals per fer-ne una valoració.

Els nou veïns evacuats viuen a les dues cases. Un d’ells, l’home que va quedar ferit lleu, va haver de ser atès per l’ambulància al lloc dels fets. Sembla que el vent de les últimes jornades podria haver debilitat l’estructura del mur.

 

ACN

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics