L’amateur A guanya al Palamós per 0 a 3.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Desplaçament complicat, però ben resolt de l’Amateur A. Els palafollencs es van imposar amb claredat als empordanesos per 0 a 3 al camp del Palamós. Els gols els van fer Ruper, Jaime i l’últim en pròpia porta.

L’infantil palafollenc no va poder passar de l’empat a casa contra el Calella. Al final dels 90 minuts, PLF 1 Calella, 1.

L’aleví es va poder imposar a casa del Pineda per un ajustat 2 a 3 amb gols de Jonathan, Salazar i Zaki.

En les categories inferiors de futbol 7 els diferents equips han jugat amistosos contra les categories inferiors de l’Espanyol. El Benjamí es va imposar per 4 a 8, amb 6 gols de Sergi i els gols de Gerard i Iker. El benjamí B va guanyar als pericos per 2 a 5, amb gols d’Adrià, Arnau. Noel i doble diana d’Oscar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics