URGENT

L’expresident Pasqual Maragall visita Malgrat de Mar.

Compartiu aquesta història

Quasibé per sorpresa Maragall va fer ahir una visita al municipi veí on es va reunir amb l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, qui va haver de sortir al carrer a buscar i rebre al president que s’havia quedat xerrant amb alguns veïns davant de l’Ajuntament.

Maragall, que va arribar cap al migdia al municipi, va visitar el parc del Castell, el parc Francesc Macià i l’Oficina Local d’Habitatge, que gestiona el projecte del barri del Castell, acompanyat de l’alcaldessa, i pels regidors Antoni Puignou, Valentín Rodríguez i Carme Aubanell.

Segons fonts del consistori el president es va interessar pel projecte de rehabilitació del barri del Castell, que compta amb una ajuda de la Generalitat de Catalunya.

Després de la visita el president i l’alcaldessa del municipi va compartir taula i dinar en un restaurant de Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics