URGENT

RP estrenarà a l’abril concurs cultural i juvenil “Què m’estàs preguntant?”.

Compartiu aquesta història

Aquesta emissora, juntament amb les regidories de joventut i educació de l’Ajuntament de PLF, han preparat la primera edició del programa concurs “Què m’estàs preguntant”, on els estudiants de secundària i batxillerat del nostre municipi hauran de posar en pràctica els seus coneixements, rapidesa i habilitats mentals per tal d’aconseguir el premi.

Els concursants hauran de participar en parella a l’estudi i amb un suport extern, per tal d’endur-se el premi del concurs que es tracta d’una videoconsola WII per a cada un dels estudiants guanyadors.

Les inscripcions al concurs ja estan obertes al PIJ, i hi podran prendre-hi part tots els estudiants palafollencs de qualsevol curs d’ESO o batxillerat, ja sigui a l’IES de PLF o bé altres instituts de la comarca.
També al PIJ s’informarà de les bases del concurs, que neix de la col.laboració entre aquests departaments del consistori.

Al concurs hauran de demostrar el seu grau de coneixement en les matèries proposades, així com també la seva cultura general, sobre PLF i d’història, i els cada equip aconseguirà punts durant la seva participació al programa, que tindrà un funcionament de lligueta, en la que l’equip que quedi amb més punts s’endurà les videoconsoles wii.

El programa començarà just després de setmana Santa i s’allargarà fins a finals de maig, amb una periodicitat setmanal.

Per aconseguir aquestes dues wii, cal inscriure’s abans de setmana santa, i es tindrà en compte l’estricte ordre d’inscripcions, ja que el nombre de programes i de fet de concursants, és limitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics