URGENT

Confirmen un cas de grip nova a l’hospital de Mataró

Compartiu aquesta història

Dissabte a Catalunya es van confirmar 5 casos de grip nova a Catalunya, entre els quals hi ha una persona diagnosticada a l’hospital de Mataró.

La confirmació es va rebre del laboratori del Centro Nacional de Microbiología de Majadahonda , que és el centre de referència en diagnosticar nova grip (A/H1N1) Actualment, i a l’espera de noves informacions, ja són 57 els casos confirmats a l’estat espanyol, 3 més que en l’últim balanç presentat pel Ministeri de Sanitat.

Aquest tres nous casos corresponen a Catalunya, on ja hi ha 17 afectats. Casa nostra, juntament amb Andalusia i el País Valencià, és on es registren més persones afectades. Totes presenten un quadre clínic lleu i només 11 són a l’hospital. A més, hi ha 63 persones esperant la resposta de les anàlisis dels laboratoris.

El Departament de Salut no ha volgut donar més informació sobre aquestes 63 persones pendents de resultats, per ni l’hospital de Blanes ni tampoc el de Calella tenen ara com ara confirmat cap cas d’aquesta grip nova, que ja afecta a 21 països diferents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics