URGENT

Els alumnes de primària comencen la part pràctica del curs d’educació vial.

Compartiu aquesta història

Cada any la Policia Local de PLF efectua entre els escolars del nostre municipi un curs d’educació vial destinat en apropar als més petits el funcionament de la regulació de trànsit. Els cursos vials es conformen de dues parts la teòrica i també la pràctica. Precisament ahir es començava a fer el circuit de bicicletes, amb el que es posa en pràctica tot el que s’ha aprés anteriorment.

Des d’ahir i fins dijous els alumnes des de 2n i fins a 6è de les dues escoles de primària de PLF, passaran pel circuit instal.lat al pati del Ceip Les Ferreries.

El circuit serveix per tal que els alumnes posin en practica el que cal fer davant de semàfors, stops, els cediu el pas o els passos de vianants.

Josep Manero, monitor del Servei Català del Trànsit, i instructor del parc de trànsit de PLF, explica per a que serveix aquesta activitat.

Manero explica que el que més costa als més petits és, en general fixar-se en els senyals de trànsit.

Tot i això els alumnes que ahir estrenaven el circuit, de 4t de primària del CEIP Mas Prats semblava que sí havien aprés la lliçó, escoltem la Judit, la Marta l’Arnau.

La policia local de PLF fa més de 7 anys que anualment realitza aquests cursos per als alumnes, amb la finalitat d’explicar-los la necessitat de respectar la senyalització i les normes de circulació a la via pública.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics