URGENT

L’Amateur A guanya al Quatre Vents i manté les opcions matemàtiques de guanyar la lliga.

Compartiu aquesta història

Tot i que és pràcticament impossible, l’amateur A manté vives les opcions matemàtiques d’aconseguir el títol de lliga. Sols el separen 8 punts del líder el Guixols, pel que el PLF hauria de guanyar els 3 partits que li queden i esperar que fallin els 4 equips que té per damunt.
De moment bo va fallar en l’últim partit a casa contra el Quatre Vents, en el que es va imposar per 2 a 1.

El B es manté en una plàcida plaça a la part mitja de la taula, després de sumar un punt en el partit contra el Racing Blanenc. El partit va acabar en empat a 1.

Més contundent va ser la victòria del cadet a casa contra el calella, en el que els nois palafollencs van guanyar per 5 a 2.
Fins a 11 gols es van marcar en el partit de l’infantil, que jugava a casa del Cabrera. Finalment els palafollencs es van endur els tres punts, després de guanyar per 5 a 6 en un partit molt vibrant.

5 gols són els que va marcar el PLF aleví contra el Racing Blanenc, en un partit que va acabar amb la victòria local per 5 a 3.

El futbol Sala ja ha acabat la lliga i els dos equips palafollencs han acabat a la part mitja de la taula. El Sta Maria, que s’estrenava a la 1a divisió territorial, ha finalitzat el campionat en 8a posició amb 27 punts, mentre que el St Lluís, que repetia a la 2a divisió, tot i que l’any passat va guanyar la lliga, aquest campionat ha fet uns resultats més discrets i ha quedat a la 7a plaça amb 35 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics