URGENT

260 persones viuran en directe la final de la Champions al teatre.

Compartiu aquesta història

Com era d’esperar, el teatre municipal estarà a rebosar aquest vespre per seguir la pantalla gegant que RP, l’Ajuntament, el Cafè i la Penya Barcelonista han preparat pels aficionats que vulguin seguir plegats el partit més important de la temporada.

El barça s’enfrontarà, a partir de ¾ de 9 del vespre al Manchester United a l’estadi olímpic de Roma. El partit es podrà sefguir en la pantalla de cinema del teatre municipal, tal i com ja va passar fa 15 dies a la final de la Copa del Rei.

Llavors van viure la final de València 125 persones, però per a la final d’avui s’han tret les taules i la capacitat del recinte s’ha duplicat per acollir el màxim nombre possible de seguidors que volen compartir la final. Val a dir que les entrades estan exhaurides des de ahir al matí i que per tan no cabrà ni una agulla al teatre aquests vespre.

El preu de l’entrada era de 3€ que incloïa el sopar; un entrepà de pernil i una beguda. A més durant el partit hi haurà servei de bar amb refrescos i gelats per tal de seguir còmodament la final.

Les portes del teatre s’obriran a les 8 del vespre, 45 minuts abans de començar el partit, que es seguirà a través del senyal d’Antena3 tv.
A PLF aquesta és l’única pantalla gegant, però a la resta de poblacions veïnes també s’organitzen altres pantalles gegants per seguir la final d’avui.

A Malgrat, per exemple, es prepara el seguiment del partit a la pl de la barretina, a Tordera a la pl. de la concòrdia, a Calella al carrer Esglèsia i així en la majoria de municipis del Maresme i per extensió de Catalunya.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics