260 persones viuran en directe la final de la Champions al teatre.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com era d’esperar, el teatre municipal estarà a rebosar aquest vespre per seguir la pantalla gegant que RP, l’Ajuntament, el Cafè i la Penya Barcelonista han preparat pels aficionats que vulguin seguir plegats el partit més important de la temporada.

El barça s’enfrontarà, a partir de ¾ de 9 del vespre al Manchester United a l’estadi olímpic de Roma. El partit es podrà sefguir en la pantalla de cinema del teatre municipal, tal i com ja va passar fa 15 dies a la final de la Copa del Rei.

Llavors van viure la final de València 125 persones, però per a la final d’avui s’han tret les taules i la capacitat del recinte s’ha duplicat per acollir el màxim nombre possible de seguidors que volen compartir la final. Val a dir que les entrades estan exhaurides des de ahir al matí i que per tan no cabrà ni una agulla al teatre aquests vespre.

El preu de l’entrada era de 3€ que incloïa el sopar; un entrepà de pernil i una beguda. A més durant el partit hi haurà servei de bar amb refrescos i gelats per tal de seguir còmodament la final.

Les portes del teatre s’obriran a les 8 del vespre, 45 minuts abans de començar el partit, que es seguirà a través del senyal d’Antena3 tv.
A PLF aquesta és l’única pantalla gegant, però a la resta de poblacions veïnes també s’organitzen altres pantalles gegants per seguir la final d’avui.

A Malgrat, per exemple, es prepara el seguiment del partit a la pl de la barretina, a Tordera a la pl. de la concòrdia, a Calella al carrer Esglèsia i així en la majoria de municipis del Maresme i per extensió de Catalunya.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics