URGENT

Slumdog Millionaire i Crepuscle entre les pel·lícules del reduït cinema a la fresca d’enguany.

Compartiu aquesta història

Ja hem conegut quines seran les propostes per aquests estiu al cicle de cinema a la fresca que cada any es fa a la plaça del fòrum Palatiolo.
La novetat més transcendent d’aquest any és que per culpa de la crisi el cicle es redueix i ja no serà setmanal sinó quinzenal, oferint enguany 5 pel·lícules a la fresca.

El certamen començarà el 3 de juliol i s’allargarà fins el 21 d’agost, amb 3 sessions al juliol i 2 a l’agost. Tot i que el cartell encara no està tancat la previsió actual de l’àrea de cultura és emetre les exitoses pel·lícules Slumdog Millionaire, que va aconseguir 8 Óscars en l’última gala, i Crepuscle, la versió cinematogràfica del llibre homònim de Stephenie Meyer.

També es preveu que el cicle projecti la pel·lícula de dibuixos animats Bolt, l’adaptació cinematogràfica de la sèrie Superagent 86 dirigida per Peter Segal, i Benvinguts al Nord, una comèdia francesa que ha aconseguit un enorme èxit en aquests país i que desmunta els tòpics que la gent del sud de França té sobre els del nord.

La voluntat dels organitzadors és mantenir un cicle amb presència de films de caràcter familiar per tal de promocionar aquesta activitat a tota la família, amb pel·lícules recents i d’èxit de taquilla.

El cinema a la fresca es continuarà fent els divendres a les 10 de la nit a la Pl. Del Fòrum Palatiolo i serà gratuït

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics