URGENT

Óscar Bermán entre els membres que salva l’expresident català del PP Daniel Sirera, que considera el partit “una merda”.

Compartiu aquesta història

El diari Avui publica una fotografia presa dimecres al Parlament, on es veu el telèfon mòbil de l’expresident del PP de Catalunya, Daniel Sirera a punt d’enviar un missatge de text.

En missatge, que té com a destinatari a l’exportaveu parlamentaria Carina Mejias, Sirera es mostra clarament irritat amb el partit, que considera, textualment, una merda.

El missatge, que es pot llegir clarament diu que si mira enrera només hi veu a la pròpia Mejias, “el Tutu, al Berman, la Nadal i a 4 més”.

L’exdirigent popular sembla queixar-se obertament de la falta de suport intern que va tenir per presentar-se a la reelecció com a president del PP de Catalunya, l’estiu passat del 2008, quan finalment el partit va decidir que Sanchez Camacho seria la candidata oficial.

Óscar Bermán, va donar suport a la candidatura de Sirera i, posteriorment, va mostrar el seu malestar per la resolució del congrés català del partit, en declaracions a RP.

La relació entre el regidor palafollenc i Sirera ha estat estreta i l’exdirigent popular ha assistit en diferents assemblees i reunions del PP a PLF.
Oscar Bermán ha parlat avui per aquesta emissora. Diu que es desconeix el context del missatge i ha volgut treure importància a la polèmica recalcant la fidelitat de Sirera al partit i a Sánchez Camacho.

Aquests missatge de text ha aixecat ja polseguera dins el PP. Rafael Luna, diputat i membre de la mesa del Parlament per la formació popular diu que Sirera haurà d’explicar-se, però entén que el SMS entra dins la privacitat de l’exdirigent i que cal un debat sobre la privacitat de les informacions.

De fet Daniel Sirera estudia querellar-se contra el Diari Avui, per la publicació d’aquesta fotografia i ha assegurat que ell no pensa realment que el partit sigui una merda

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics