URGENT

L’amateur continua sense puntuar, i perd a casa del Sabat.

Compartiu aquesta història

Els palafollencs van oferir un bon joc, però de nou la mala sort va tornar a fer impossible la victòria de l’amateur. La primera part va acabar amb l’avantatge per la mínima del Sabat, 2 a 1. A la represa Raül, va empatar pels palafollencs i quan millor jugava l’equip, el mateix Raül va marcar en pròpia porta, i el PLF va perdre llavors la concentració, encaixant dos gols més, i signant la seva 4a derrota consecutiva, en aquests cas per 5 a 2.

El juvenil en canvi va guanyar per la mínima, 0 a 1 al seu desplaçament a St. Pol. També d’un gol va guanyar el cadet palafollenc a casa del Tordera. Al final els palafollencs es van imposar per 3 a 4.

També jugava contra el Tordera el Benjamí B, però no van aconseguir la victòria. De fet és una de les golejades, en aquests cas en contra, de la jornada. Van caure per 9 a 1.

La golejada amb majúscules va ser la que va aconseguir el Benjamí A a casa del St Hilari. Al final el marcador reflectia la gran superioritat dels palafollencs, que es van imposar 0 a 20 als gironins. Sergi va signar 9 dels 20 gols de l’equip.

Tampoc menyspreable la victòria per 0 a 8 del prebenjamí B de PLF a casa del Sils, amb 5 gols de Pau.

Els equips palafollencs han marcat aquesta jornada, 36 gols i n’han rebut 17.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics