URGENT

L’Oktobert Fest de Calella s’allargarà fins a mitjans d’octubre.

Compartiu aquesta història

En total són 3 setmanes on els participants podran menjar productes típics alemanys com el bratswurst o la kartoffesalat. La protagonista serà, com cada any la cervesa. A la festa calellenca es podrà degustar cervesa de Bèlgica, Alemanya, Països Baixos, Dinamarca, Irlanda, Gran Bretanya, Austràlia i Mexic. Cada nit,a l’espai de l’Oktoberfest de Calella tocaran bandes musicals provinents d’Àustria, Bèlgica, Suïssa, Alemanya, Dinamarca, Hongria, Letonia, Noruega, Holanda, Suècia, Eslovènia, el Tirol o Irlanda.
La festa segons l’Ajuntament preten dinamitzar l’oferta tusística del municipi, i es preveu que passaran per Calella unes 3.000 persones.

Aquest any hi ha dues agències de viatges que organitzen l’Oktoberfest, que són Serhs Turisme i NT Incoming, a més del suport de l’Agència Turística de Calella i l’Ajuntament, que paga la carpa i el seu manteniment.

L’octoberfest de Calella es celebra, com ja és tradicional, davant de la platja, al costat de l’aparcament de l’estació de la ciutat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics