URGENT

L’atur ha PLF no disminueix durant l’estiu.

Compartiu aquesta història

Els mesos estivals solen ser un respir per a les llistes d’aturats. El sector turisme aconsegueix disminuir el nombre de desocupats a la nostre zona. Enguany però, PLF ha experimentat un creixament substingut del nombre d’aturats des del mes de juny i fins a Setembre.

Segons dades del Departament de Treball, el mes de setembre es va tancar a PLF amb 754 aturats, recuperant així el nombre que tenia el nostre municipi al mes de març, i que de fet era el nombre màxim d’aturats registrats des que va començar la crisi econòmica.

Els mesos d’Abril i Maig, van ser els únics que es va reduir el nombre de desocupats, però des del juny ha tornat ha augmentar lentament.
El juny hi havia a PLF 660 aturats. Al juliol, la xifra va augmentar als 668. L’agost va tancar amb prop de 700 i el setembre amb 754 desocupats al nostre municipi.

Malgrat de Mar tenia a 30 de setembre 1502 aturats, un centenar més que a l’agost, Pineda més de 2500 aturats i Tordera ha reduït en 2 persones la llista de desocupats i tancava el setembre amb 1444 aturats.
Al global del Maresme el nombre d’aturats puja fins el 33 mil desocupats, sent Mataró la població amb més afectats, prop de 11.900 seguit de Pineda i Premià de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics