URGENT

PLF participarà en la mesura del possible en la televisió digital del Maresme, que considera que cal madurar.

Compartiu aquesta història

Divendres es va fer a Calella la inauguració del 2n canal de la tv digital pública del Maresme, el M2. A l’acte d’inauguració hi va assistir el regidor palafollenc Joan Gallard, responsable de representar el consistori palafollenc dins el consorci que gestiona els dos canals i que es financen amb les aportacions dels Ajuntaments col·laboradors.

Precisament, Gallard explica que no és una bona època per que els Ajuntaments aportin diners a aquests projecte i explica que el consistori palafollenc tot i apostar per la tv comarcal, s’ajudarà en la mesura del possible, sent conscients que hi ha saturació d’oferta i que cal madurar el projecte actual.

Sobre la viabilitat del projecte en va parlar el president del Consorci Mataró Maresme, l’alcalde de Mataró Joan Antoni Baron, que assegura que amb la fusió amb TV de Mataró i la col.laboració entre els consorcis Nord i Sud de la comarca, el projecte ara és més viable, tot i que reconeix que el camí serà dificultós.

PLF participa al consorci i ho fa amb una primera aportació prevista d’uns 14 mil€. A l’entitat també hi ha municipis com Pineda, Calella, Tordera o St Cebrià. Hi ha poblacions com Malgrat que encara s’estan pensant la seva entrada a l’entitat.

El segon canal públic del Maresme, inaugurat divendres, es pot sintonitzar pel canal local, el 24 de la TDT, i estarà més orientat a serveis i a aprofundir en les realitats locals i quedarà pel programa número 1 una programació més generalista amb informació i actualitat de tota la comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics