URGENT

Una victòria i dues derrotes aquest cap de setmana pels equips de bàsquet de PLF.

Compartiu aquesta història

El sènior femení es va imposar al Palauet contra el Bescanó per 16 punts, 62 a 46. Les noies van mostrar un bon caràcter defensiu que va permetre mantenir el resultat fins al final. De moment les noies sumen 2 victòries solvents en aquests campionat i la propera jornada jugaran a la pista del St. Hilari.

El sènior masculí va caure a casa contra l’Athletic Silenc de 16 punts, 76-92. Els nois no van poder amb els gironins i acaben la 3a jornada com a 8s classificats. La propera jornada visitaran la pista del 12è classificat el Verges.

El cadet va començar bé el partit però errors en els rebots van fer que finalment el Breda s’escapés en el marcador. Al final del partit els cadets van caure 73 a 43 i es situen en 11a posició, tot i que l’equip apunta maneres per esdevenir un grup sòlid en el futur. La propera jornada jugaran al Palauet contra l’Anglès.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics