Preocupació al Maresme per l’augment de demandes d’ajuda als serveis socials

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La passada setmana es van reunir els regidors de serveis socials del Mareme per tal de compartir inquietuds sobre la dificultat d’atendre l’increment de ciutadans que es troben amb dificultats de subsistència com a conseqüencia de la crisi. Hi han assisitit representants polítics de 17 municipis.

La reunió convocada pel Consell Comarcal del Maresme tenia un triple objectiu: informar als municipis de la feina que realitza des de l’àrea de Serveis a les Persones, explicar les novetats del contracte programa signat recentment amb el Departament d’Acció Social i Ciutadania i posar en comú les principals necessitats i inquietuds dels responsables municipals de serveis socials.

Els regidors han coincidit que una de les principals inquietuds dels ajuntaments és com resoldre les noves problemàtiques socials dels ciutadans com a conseqüència de la situació econòmica que s’està vivint i que està afectant a nous perfils d’usuaris dels serveis socials municipals.

En aquest sentit, el Consell Comarcal del Maresme ha explicat els criteris que se seguiran en el repartiment als ajuntaments dels ajuts d’urgència social destinats a famílies necessitades.

També, s’ha informat als regidors sobre la posada en marxa d’una iniciativa de la Comunitat Terapèutica del Maresme i de les emissores de ràdio municipals de la comarca que a partir d’aquesta setmana incorporaran a la seva programació espais divulgatius a l’entorn de les malalties mentals. Aquest nou programa porta per títol ObertaMent, i RP l’emetrà els divendres al migdia.

CCM

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics