URGENT

Roben en una nit a l’interior de 7 cotxes a PLF.

Compartiu aquesta història

La matinada de dimarts a dimecres, i segons ha pogut saber RP, fins a 7 vehicles aparcats en diferents carrers de PLF van ser assaltats.
El mètode utilitzat va ser el mateix en tots els casos; els lladres rebentaven el vidre del vehicle i un cop accedien a l’interior aprofitaven per endur-se allò que trobaven, entre d’altres coses els radiocassettes.
Dels 7 robatoris, 6 es van concentrar en diferents carrers del barri de St. Lluís, i l’últim al centre de la població.La policia local és qui va recollir les denuncies i ara són els mossos d’esquadra qui s’encarreguen de les investigacions. Segons ha sabut aquesta emissora, hi ha un grup de persones sospitoses, a qui la policia segueix el rastre per delictes similars.

La policia local de PLF assegura que es tracta d’un episodi aïllat, i que no és habitual al nostre municipi aquests tipus de robatoris i menys amb aquest nombre de cotxes afectats en una sola nit. Com ja és habitual es demana a qualsevol palafollenc que vegi moviments sospitosos que ho comuniqui amb els cossos de seguretat, per tal d’evitar nous episodis com els d’aquesta setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics