URGENT

Lloret de Mar continua a les fosques

Compartiu aquesta història

 

El municipi té fina a 6 línies elèctriques trencades des de dilluns i s’està intentant que el corrent des de Blanes. Aquest dimarts a les nou del vespre, la llum ja havia arribat a la subestació de Lloret de Mar. Un cop en aquest punt, no es va poder distribuir a la població, perquè les línies estan trencades. L’alcalde Xavier Crespo ha lamentat que la companyia elèctrica no hagués treballat abans per intentar solucionar aquests problemes.

L’alcalde de Lloret assegura que des de l’Ajuntament es fa tot el possible per atendre als veïns i visitants. Lloret té oberts en aquests moments 17 hotels, en gran part amb clients de la tercera edat. La majoria d’establiments hotelers funcionen amb grups electrògens mentre que les botigues i bars estan tancats o treballen amb condicions precàries. Crespo calcula que al municipi hi ha actualment més de 40 mil personesMolts ciutadans de Lloret s’han desplaçat aquest dimecres a Blanes a comprar o fins i tot, a trucar, el que ha complicat molt la circulació entre els dos municipis. Veïns i comerciants de Lloret de Mar titllen la situació al municipi de ‘tercermundista’ i lamenten la manca d’informació.

Ràdio Marina

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics