URGENT

El conseller Nadal inaugura l’ascensor inclinat de Malgrat que serà gratuït.

Compartiu aquesta història
L'arribada del conseller, amb Conxita Campoy, alcaldesas de Malgrat i Valentí Agustí, alcalde de PLF.

Amb una festa popular al Parc del Castell, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va inaugurar ahir al migdia l’ascensor que comunica la plaça de la Barretina fins dalt del Castell de Malgrat.

L’obra cofinançada per l’Ajuntament de Malgrat i la Generalitat forma part del projecte d’intervenció integral del barri del castell que preveu transformar aquest barri de Malgrat gràcies a les ajudes de la Llei de Barris.

Pel conseller Nadal aquests projectes finançats per la Llei de Barri el que busquen és la cohesió social dels veïnats, no només amb obres com l’ascensor sinó amb la revitalització de zones com la del Castell.

L’ascensor inclinat inaugurat ahir i que es posarà en marxa en els propers dies, supera un desnivell de 25 metres amb un recorregut de 45. Aquesta instal·lació, que ha costat 7 mesos de feina i un milió 200 mil € d’inversió serà gratuït. Ho explicava l’alcaldessa de Malgrat Conxita Campoy que desmentia el rumor que l’ascensor seria de pagament.

La llei de barris ja ha arreglat les escales del carrer Hug Descolomer, canviarà la fisonomia dels carrers de la Verneda i construirà un centre Cívic, prop del Castell.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics