URGENT

Jutgen l’acusat de matar i esquarterar a una prostituta a Blanes fa 3 anys.

Compartiu aquesta història

 

La víctima va ser trobada en l’abocador de Lloret de Mar a principis de juny del 2007 i entre dues bosses d’escombraries. Els Mossos van localitzar les restes després de dies d’una recerca laboriosa en l’abocador. L’acusat, s’enfronta a una petició de 15 anys de presó per homicidi i 5 mesos més de presó per profanació de cadàver per haver esquarterat el cos de la dona.

L’acusat és la darrera persona que va veure la víctima viva i la nit de la desaparició havia reclamat els seus serveis com a prostituta.

El ministeri fiscal demana que s’apliqui a l’acusat l’atenuant d’haver actuat sota la influència de les drogues, el consum de les quals, segons l’acusació pública, li va alterar greument les facultats mentals i, per tant, pel delicte d’homicidi demana 12 anys de presó. L’advocat de l’acusació particular en demana 15 anys, mentre que la defensa en demana l’absolució. Es preveu que el judici duri tota la setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics