URGENT

Xavier Dalmau assegura que l’Ajuntament haurà de saber gestionar d’una altra manera.

Compartiu aquesta història

 

En una entrevista a RP, el regidor portaveu de CiU a l’Ajuntament, Xavier Dalmau, ha assegurat que la crisi obliga al consistori palafollenc a adaptar-se per saber gestionar d’una nova manera els recursos públics. Segons Dalmau totes les regidories han hagut d’aprendre a retallar despeses.

Dalmau responia així a la proposta de congelació d’impostos proposada una setmana abans pel PP. El nacionalista explica que estan oberts a la possible congelació de la base impositiva municipal, tal i com ja ha passat aquest any, i que en tot cas, es parlarà quan toqui.

Dalmau ha valorat com a positius els 3 anys del govern sociovergent a PLF, i assegura que sí s’ha notat la petjada de CiU al govern palafollenc, en contra de les declaracions d’alguns partits de l’oposició que l’acusen de ser la marca blanca dels socialistes.

Dalmau també ha valorat positivament la feina desenvolupada pels dos càrrecs de confiança de l’Ajuntament. Assegura que entén les crítiques dins la discrepància política i recorda que abans de les eleccions els càrrecs de confiança desapareixeran i es convocaran concursos públics per cobrir les places creades.

El nacionalista, que és a més regidor de turisme i cultura de PLF, ha donat per tancada la polèmica amb el CCM per la no inclusió de cap de les activitats de PLF al llibret 14 cites amb estil, editat per l’ens comarcal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics