URGENT

Crítiques a la intenció de l’Ajuntament de Malgrat de treure el transport escolar al Ceip Marià Cubí.

Compartiu aquesta història

El consistori ha anunciat la seva intenció de suprimir l’actual servei de transport escolar, que porta els nens i nenes de l’escola Marià Cubí del municipi. Alguns pares han mostrat la seva indignació davant el que consideren una decisió unilateral per part de l’Ajuntament i asseguren que aquesta decisió dificultarà les vides de moltes famílies.

Tot i l’eliminació del transport escolar, l’alcaldessa del municipi Conxita Campoy, va explicar que s’està estudiant la possibilitat de crear una nova línia de bus urbà que passi pel barri de la Verneda i que puguin utilitzar els usuaris actuals del transport escolar.

La intenció és reduir el cost del viatge urbà per als pares i mares que han de portar els seus fills en aquest col·legi.

Campoy va explicar que degut a aquests canvis els pares hauran d’acompanyar als nens ja que no se’ls podrà pujar sols al bus. L’alcaldessa considera que la reconversió del servei de bus urbà aportarà beneficis per al conjunt global de la ciutadania.

Però la mesura –que afecta a una cinquantena de nens i nenes- no ha acabat de convèncer a la majoria de pares i mares, que amenacen amb emprendre les accions que siguin necessàries per tal que no se suprimeixi el servei.

CiU també ha demanat explicacions al govern de Malgrat i dubta fins i tot que s’acabi creant una nova línia de transport urbà que ajudi als pares a portar els fills al centre educatiu, que es troba a la part elevada del municipi. Segons els nacionalistes no existeixen estudis o informes sobre la proposta, o no els hi han deixat veure.

Malgrat Confidencial / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics