Tordera preveu posar en marxa el camp de tir a finals d’any.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Tordera ha aprovat provisionalment el canvi d’ús dels terrenys de Can Peyra, per tal que s’hi pugui instal·lar el camp de tir amb l’objectiu de legalitzar l’activitat i posar-la en marxa abans de final d’any.

L’adequació de la zona, que també ha aixecat veus crítiques, permetrà desenvolupar amb normalitat la pràctica de tir després que aquesta hagués d’abandonar l’espai al costat del riu Tordera per ordre de la Generalitat.

Tot i ser un espai municipal el camp de tir serà gestionat per l’associació de caçadors. Serà la mateixa associació de Tordera la que haurà de decidir si permet l’ús de les instal·lacions als usuaris que fins ara estan utilitzant el camp de tir de Malgrat de Mar.

El camp malgratenc ja va anunciar que tancaria aquest any i que pretenia ser acollit pel camp legal de Tordera.

El camp de Malgrat, a tocar del riu Tordera, ha estat qüestionat últimament pel possible ús indegut de materials prohibits i per si l’entitat té els permisos corresponents per dur a terme l’activitat.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics