URGENT

Un exempleat assalta al propietari d’un hotel a Lloret

Compartiu aquesta història

Un excuiner de l’hotel Rosamar de Lloret va assaltar dilluns al migdia al propietari de l’establiment a la porta de casa seva.

 Segons fonts de la policia local, l’assaltant el va obligar, amenaçant-lo amb un ganivet, a entrar al domicili, on estava la dona i la jove del propietari.

Un cop dins la casa, l’home va arrencar les joies que duien a sobre les tres persones amenaçades, com penjolls o braçalets. Però sembla que no en tenia prou i en demanava més. Segons sembla els inquilins el van intentar reduir i en un moment determinat van poder trucar al 112, a la policia local i a l’hotel Rosamar.

 Qui primer va arribar al domicili, situat a l’avinguda Pau Casals, van ser agents de la policia local, que van reduir l’assaltant i el van detenir. L’assaltant, de 43 anys, havia treballat a la cuina de l’hotel, d’on va ser acomiadat 2 anys enrere perquè era “agressiu”, segons Diari de Girona.

L’home, nascut a Xile, i amb domicili a Lloret va passar ahir a disposició judicial.

Nova Ràdio Lloret

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics