URGENT

Tot a punt per a la 3a edició de la Mostra Gastronòmica de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Tot i que no s’han acabat de vendre totes les entrades, tot apunta a un nou èxit de la Mostra Gastronòmica de PLF. Es la primera vegada que el certamen es fa en dues jornades diferents, després que les primeres edicions es quedessin curtes a l’hora de donar cabuda a tots els interessats.

Aquests vespre i demà, 11 restaurants de PLF cuinaran 2 plats cadascun, en els que hi han d’aparèixer els bolets o les mongetes del ganxet, dos productes típics dels nostres pobles.

Els restaurants participants a la trobada mantindran després a les seves cartes els plats que elaboraran a la mostra, plats com ara “Jarret de vedella en ragout amb cervesa suau i bolets de temporada”, “Suquet de rap amb gambes i rossinyols”, o “Pomes farcides de cua de vedella amb moixernons”.

Una altra novetat de l’edició d’enguany és la presentació en societat del Cava Castell de Palafolls, un brut nature reserva fabricat per Vins Masens i que es podrà comprar en breu a comerços palafollencs.

En fer-se en dues jornades, la Mostra d’aquests any tindrà 2 mestres de cerimònies, un per cada dia. Avui serà la somelier pinedenca Gemma Viñoles, guanyadora de diferents concursos catalans de someliers i demà, en el dia fort de la mostra, el convidat serà el reconegut cuiner Joan Roca, del restaurant del Celler de Can Roca de Girona.

De les 300 entrades posades a la venda, 150 per cada jornada, les corresponents a divendres es van exhaurir en pocs dies, mentre que per avui encara hi ha una 15a d’entrades disponibles al preu de 30€.

Els 300 comensals seran obsequiats a més amb un llibret editat especialment per l’ocasió en el que podran conèixer i consultar les receptes i l’elaboració dels 22 plats que trobaran a la Mostra Gastronòmica.

A banda dels 22 plats, els comensals trobaran els Palauets, els postres estrenats l’any passat i que enguany es modernitzaran. La trobada, que s’ha consolidat a l’agenda cultural i gastronòmica de la comarca, compta amb la col·laboració de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics