URGENT

Un jove ferit en un accident de trànsit al centre de Blanes

Compartiu aquesta història

 

Un jove de 23 anys va protagonitzar la matinada d’ahir un espectacular accident a Blanes quan, segons va informar la policia local, conduïa a gran velocitat pel nucli urbà del municipi. El jove va estavellar el seu vehicle contra la base de formigó d’uns semàfors i els va arrencar, i també va fer malbé alguns contenidors d’escombreries del carrer Senda del Molí, prop de l’estació de busos de la vila .

Tres dotacions de Bombers de la Generalitat van haver de treballar per extreure el jove de dins del seu cotxe, un Hyundai que va quedar molt malmès. Pel que fa al mobiliari urbà, la base de formigó i els semàfors van sortir volant vint-i-cinc metres més enllà a resultes de l’impacte.

El noi, de 23 anys, va resultar ferit de certa gravetat i va ser traslladat a l’hospital comarcal de Blanes perquè aparentava comptar amb diverses fractures i estava semiinconscient. La policia local de Blanes investiga les causes del sinistre.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics