URGENT

L’àrbitre del partit del cadet suspèn el partit i és agredit per l’entrenador del PLF.

Compartiu aquesta història

 

Els nervis estaven a flor de pell per que al camp del Farners s’enfrontaven els primer classificats contra els segons. Era l’oportunitat del PLF d’avançar-se a la taula de classificació. El partit va començar bé pels locals que van arribar a guanyar per 2 a 0. El PLF, però va aconseguir donar-li la volta al marcador i situar-se amb un 3 a 2 al tram final del partit.

10 minuts abans del xiulet final, l’àrbitre va expulsar un jugador del PLF, que es queixava que no s’aturava el partit quan hi havia dos jugadors palafollencs al terra. A partir d’aquí es va desfermar la tangana al camp. L’àrbitre va suspendre el partit i mentre es retirava un dels entrenadors del PLF, segons sembla, hauria agredit a l’àrbitre del partit. Segons fonts del propi club hauria estat una clatellada cap al col.legiat.

Una acció fora de lloc que costarà a l’equip palafollenc una sanció, encara per decidir. També caldrà saber que passa amb els 10 minuts restants del partit, que d’acabar igual, donaria el liderat al PLF.

L’amateur s’ha imposat aquesta setmana al Blanes athletic per la mínima, 1 a 0 al Palastadium. Ha estat un partit molt igualat resolt amb una jugada a pilota parada al minut 22.

L’aleví A ha guanyat aquesta setmana al Breda per 3 a 4. També el B ha aconseguit la victòria en el seu partit, a casa, contra el Poble Nou per 5 a 4. Més amplia ha estat la victòria de l’Aleví C, que s’ha imposat al Porqueres per 7 a 0.

En futbol Sala s’ha de destacar avui la dolorosa derrota del Sta Maria, a casa, contra el Banyoles. Els del pla de l’Estany van marxar del Palauet amb els tres punts i un marcador a favor de 1 a6. Això situa a l’equip palafollenc a la zona de descens.

El St. Lluís en canvi, ha aconseguit una victòria, després de setmanes d’encadenar derrotes. Els palafollencs es van imposar a la pista del Vilassar de Mar per 3 a 4.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics