El Sta. Maria guanya el seu 7è partit contra l’Iniciativa Verds de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’equip palafollenc es va imposar per 5 a 4 al Palauet contra els blanencs. Amb aquesta victòria el Sta. Maria suma 7 victòries, 9 derrotes i 2 empats en els partits disputats fins ara. Això fa que es situï a la part mitja de la taula a l’espera la propera setmana de visitar la pista del 3r classificat, el Tossa.

L’altre equip sènior de futbol Sala, el St. Lluís, va perdre contra el Masnou per 4 a 0. És la 9a derrota de l’equip palafollenc, que tot i això manté la 7a plaça. El proper cap de setmana jugarà al Figuerassa Arena contra l’Iris Sol Casagemes, actual cuer de la taula, amb dues victòries i 2 empats en tot el campionat.

L’amateur de futbol va caure derrotat dissabte contra el Vilobí. El líder va marxar de PLF amb els tres punts després de guanyar per 3 a 0 a l’equip palafollenc, que continua 4t a la taula. La propera jornada buscarà una victòria al seu desplaçament al camp de la Penya Barcelonista de Lloret, que són 8s classificats a la taula.

El cadet de PLF també ha caigut aquesta jornada contra l’Hostalric per 1 a 2, cedint així el liderat al Farners. Ara els palafollencs són 2n a la classificació.

El juvenil tampoc ha tingut sort i ha perdut aquesta última jornada contra el Racing blanenc per 3 a 2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics