URGENT

El Sta. Maria guanya el seu 7è partit contra l’Iniciativa Verds de Blanes

Compartiu aquesta història

 

L’equip palafollenc es va imposar per 5 a 4 al Palauet contra els blanencs. Amb aquesta victòria el Sta. Maria suma 7 victòries, 9 derrotes i 2 empats en els partits disputats fins ara. Això fa que es situï a la part mitja de la taula a l’espera la propera setmana de visitar la pista del 3r classificat, el Tossa.

L’altre equip sènior de futbol Sala, el St. Lluís, va perdre contra el Masnou per 4 a 0. És la 9a derrota de l’equip palafollenc, que tot i això manté la 7a plaça. El proper cap de setmana jugarà al Figuerassa Arena contra l’Iris Sol Casagemes, actual cuer de la taula, amb dues victòries i 2 empats en tot el campionat.

L’amateur de futbol va caure derrotat dissabte contra el Vilobí. El líder va marxar de PLF amb els tres punts després de guanyar per 3 a 0 a l’equip palafollenc, que continua 4t a la taula. La propera jornada buscarà una victòria al seu desplaçament al camp de la Penya Barcelonista de Lloret, que són 8s classificats a la taula.

El cadet de PLF també ha caigut aquesta jornada contra l’Hostalric per 1 a 2, cedint així el liderat al Farners. Ara els palafollencs són 2n a la classificació.

El juvenil tampoc ha tingut sort i ha perdut aquesta última jornada contra el Racing blanenc per 3 a 2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics