Autoritzen als locals nocturns a ampliar horaris a l’estiu.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

per primera vegada en 22 anys, la Generalitat ha autoritzat que s’ampliïn els horaris dels locals d’oci nocturn a 67 localitats turístiques de Catalunya per aquesta temporada d’estiu, segons va assegurar ahir la Federació Catalana d’Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) a través d’un comunicat.

L’ampliació pot suposar un increment en la facturació de fins a un 40% respecte de l’any passat.

L’ampliació ja va ser concedida per primera vegada per Setmana Santa i ara comprendrà les nits de l’1 de juny al 15 de setembre. A més, a diferència de Setmana Santa, i aquesta autorització també beneficiarà els cafès teatre i cafès concert.

Amb l’ampliació els bars, bars musicals, restaurants i restaurants-bars podran tancar entre setmana a les 3 de la matinada i divendres, dissabte i vigília de festiu a les 3.30. Els cafès teatre i cafès concert podran tancar a les 5 totes les nits de la setmana. Pel que fa a les sales de festa, sales de ball i discoteques hauran de tancar els dies entre setmana a les 5 i les nits del divendres, dissabte i vigília de festius podran fer-ho a les 6 de la matinada.

Entre les localitats que es poden beneficiar de les ampliacions hi ha Malgrat, Blanes, Pineda, Calella, Lloret o Tossa.

La federació valora positivament l’autorització ja que el sector “podrà pal·liar la davallada en la facturació per la crisi i per les problemàtiques derivades de la reforma de la llei antitabac”.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics