URGENT

Detenen un conductor que triplicava la taxa d’alcohol i havia intentar atropellar a un agent a Blanes

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local de Blanes va detenir la matinada de diumenge passat a un conductor a la zona d’oci del Pins. Els agents van localitzar un vehicle que conduïa temeràriament, a gran velocitat i sense llums. Davant d’això, un agent li va fer senyals per tal d’aturar el vehicle. En comptes de disminuir la velocitat, el conductor va accelerar i va dirigir-se directament a l’Agent que va haver d’apartar-se, saltant cap a un lateral, per no ser atropellat.

Al intentar fugir, es va iniciar una persecució pels carrers de Blanes, coincidint amb l’hora de tancament de les discoteques.

Durant la fugida el conductor es va encastar contra dos vehicles aparcats. Finalment 2 patrulles de la policia va poder blocar-lo i detenir-lo. Els agents van comprovar que el conductor triplicava la taxa d’alcoholèmia permesa. A més el noi tenia el permís retirat per pèrdua de tots els punts. El noi està acusat d’atemptat a l’autoritat i alcoholèmia positiva, entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics