URGENT

Presentació dels Pressupostos de l’Estat Propi a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Demà al vespre el diputat de Solidaritat Catalana al Parlament de Catalunya, Alfons Lopez Tena, serà a la biblioteca de Malgrat per presentar els Pressupostos de l’Estat Propi.

 

Segons Solidaritat, aquests pressupostos posen en evidència l’espoliació fiscal de què és víctima el Principat de Catalunya i la resta dels Països Catalans.

 

La presentació d’aquests pressupostos forma part de la campanya #espanyaensroba, que ha obtingut milers d’adhesions per tot el territori. Segons aquesta campanya, cada dia l’Estat es quedaria amb 55 milions d’€ provinents d’impostos pagats des de Catalunya i que no acaben tornant. Solidaritat defensa que sense dèficit fiscal i gestionant la totalitat dels seus impostos Catalunya podria aprovar uns comptes equilibrats i sense dèficit.

 

De fet la formació política va presentar aquestes dades al Parlament de Catalunya en l’últim debat pressupostari. L’afirmació de Lopez Tena que Espanya roba a Catalunya va provocar una polèmica arran de la reacció de la presidenta de la Cambra, Núria de Gispert, de prohibir expressions com la utilitzada pel diputat.

 

Aquesta presentació s’ha fet en diferents municipi i demà arribarà a Malgrat. Serà a la biblioteca La Cooperativa a partir de 2/4 de 9 del vespre

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics